Gyártók
 
SilentDesign Gedy
: Vendég
0 árucikk
 
My status
Sikertermékek
Merlino
Sunburst Crystal falióra 50 cm
Magnetter mágneses kulcstartó és levéltartó / eszpresszo
Sunburst Crystal falióra 30 cm
Marrakech papírzsebkendő tartó ezüst
Rainbow akasztó fehér
Tucan álló wc papírtartó
 

Lájkolj! Lájkolj, hogy nyerj!

Bemutatkozás

Cégünk, www.silentdesign.hu hivatalos forgalmazója a GEDY fürdőszoba kiegészítőinek, a FIMA Carlo Frattini csaptelepeknek, valamint a Hatris S.p.A szanitereknek.

A GEDY S.p.A több mint 50 éve vezető az olasz fürdőszobai kiegészítők gyártásában, mára már 52 országban van jelen termékeivel. Az egyetlen gyártó, mely mindenre kínál megoldást. A fürdőszobai kiegészítők komplett kínálatát és színválasztékát vonultatja fel a piacon. A termékek tervezésénél a tervezők nem riadnak vissza a formabontó designtól, az élénk színválasztéktól, esetleg a különleges anyagválasztástól.

A GEDY termékei egyedi tervezésűek, több terméke nemzetközi díj nyerteseként került a piacra. Így például a Cucciolo formabontó WC keféje is, amely a New York-i Modern Művészetek Múzeumába is kiállításra került. A gyártó termékeivel megjelenik valamennyi rangos, nemzetközi kiállításon, és évente 2 alkalommal jelenteti meg újdonságait a szakma és a vásárlók örömére.

Nem csak a design, de az anyag minősség, tartósság, valamint ergonomikus kialakítás tekintetében élen jár az említett olasz gyártó. Nem véletlen, hogy termékeinek 80%-ára 10 éves a garancia.

GEDY Kyoto Colour szennyestartó GEDY Palace fürdőszobai szett GEDY Marrakech papírzsebkendő tartó

Carlo Frattini által alapított gyár ma a valós piaci igényeket szem előtt tartva egy folyamatosan megújuló formavilágot kínál kifogástalan minőségben.

Több mint 20 termékcsaláddal rendelkezik, s valamennyi tartalmazza az álló, beépített, padlóra rögzíthető, termosztátos valamint hagyományos keverő csaptelepeket. És ami különleges, hogy a termékek választhatóak a csillogó króm, szálcsiszolt nikkel, antik bronz, arany, matt fekete és fehér felületekkel.

Az elmúlt három évben a Fima Carlo Frattini neves formatervezőket kért fel új családok megalkotására.

Giuseppe Bavuso alkotása az ECLIPSE család. Az elegánsan minimalista forma, a futurisztikus vonalvezetés igazolja, hogy a csaptelep nem csak funkcionális, hanem esztétikai eleme is a fürdőszobának.

FIMA Carlo Frattini ECLIPSE zuhany és vízesés FIMA Carlo Frattini SFERA gömbzuhany

Igazi újdonsággal rukkolt elő a NOMOS család tervezője, Castiglia Associati (www.castigliaassociati.it), hiszen az exkluzív formavilága mellett érintőképernyős vezérléssel is rendelkeznek a csaptelepek, mellyel a csapok világába a legkülönlegesebb csaptelepek közé emelkedik.

FIMA Carlo Frattini NOMOS érintőképernyős mosdócsaptelep FIMA Carlo Frattini NOMOS érintőképernyős konyhai csaptelep

A Hatria márkanév nemzetközi elismerése 2000-ben kezdődött, miután a SCULTURE elnyerte a MILANO DESIGN PREMIUM AWARD díjat.

2007- ben Nilo Gioacchini az AREA és GRANDANGOLO családokkal a design termékek élvonalába emelte a Hatriat.

Az DAYTIME, FUSION, FUSION Q, ERIKA PRO Q bevezetésével megvalósult az átjárhatóság és végtelen kombinációs lehetőség az elemek között.

A Hatria termékekkel megvalósult a tervező , a belsőépítész és a végső felhasználó szabadsága, hogy a hely , stílus és költségvetés ismeretében a legjobb döntést hozzák. Több mint 130 mosdókagyló 45-150 cm között és 7 wc-bidé család lehetővé teszi szabad illeszthetőséget harmonikus hangulatban.

HATRIA G-FULL 140 WC fa tetővel HATRIA mosdókagylók

Kérem látogasson el a www.silentdesign.hu oldalára és tekintse meg kínálatunkat.