Gyártók
 
SilentDesign Gedy
: Vendég
0 árucikk
 
My status
Sikertermékek
Merlino
Magnetter mágneses kulcstartó és levéltartó / eszpresszo
Sunburst falióra 50 cm ezüst
Sunburst falióra 30 cm ezüst
Fejpárna fürdőkádba
Joker fürdőszobai szekrény dekorral
 

Bemutatkozás

Cégünk, www.silentdesign.hu hivatalos forgalmazója a GEDY fürdőszoba kiegészítőinek, a BLOMUS, az UMBRA, az AdHoc és XDdesign lakberendezési kiegészítőknek.

A GEDY S.p.A több mint 50 éve vezető az olasz fürdőszobai kiegészítők gyártásában, mára már 52 országban van jelen termékeivel. Az egyetlen gyártó, mely mindenre kínál megoldást. A fürdőszobai kiegészítők komplett kínálatát és színválasztékát vonultatja fel a piacon. A termékek tervezésénél a tervezők nem riadnak vissza a formabontó designtól, az élénk színválasztéktól, esetleg a különleges anyagválasztástól.

A GEDY termékei egyedi tervezésűek, több terméke nemzetközi díj nyerteseként került a piacra. Így például a Cucciolo formabontó WC keféje is, amely a New York-i Modern Művészetek Múzeumába is kiállításra került. A gyártó termékeivel megjelenik valamennyi rangos, nemzetközi kiállításon, és évente 2 alkalommal jelenteti meg újdonságait a szakma és a vásárlók örömére.

Nem csak a design, de az anyag minősség, tartósság, valamint ergonomikus kialakítás tekintetében élen jár az említett olasz gyártó. 

GEDY Kyoto Colour szennyestartó GEDY Palace fürdőszobai szett GEDY Marrakech papírzsebkendő tartó

 

Kérem látogasson el a www.silentdesign.hu oldalára és tekintse meg kínálatunkat.